srpski romana english

krave

MAP PROGRAM

MAP PROGRAM (Matching Appraisal for Profit –Mаксимална процена парења за повећање профита кроз Генетику) има највећу флексибилност у препоручивању најбољих парења за било коју фарму.


MAP PROGRAM , први свеобухватни програм парења у индустрији, коришћен је на преко 20 милиона животиња у Сједињеним Државама од пуштања у рад из 1966. године. У Сједињеним Америчким Државама и широм света, милиони крава и јуница и даље се паре кроз MAP PROGRAM.
MAP PROGRAM развијен је како би боље служио произвођачима широм света. Програм укључује флексибилне опције парења за производњу крава за комерцијално тржиште, приказивање или пашњаке. Користећи непристрасну селекцију избора, генетичке могућности су прилагођене за свако стадо на основу потребних особина сваког појединачног стада. Takoђе веома битна ставка ове препоруке је да је укрштање у сродству сведено на минимум.

Поштовани Сарадници и Фармери ,од сада имате могућност израде МАП препоруке и за Ваше фарме. Она ће вам изузетно помоћи у успешном вођењу Вашег стада. За Фармере који са нама раде Генетику,ова препорука ће се добијати бесплатно. С Поштовањем, Таурус Агро Консалтинг

ПРЕЗМИТЕ БРОШУРУ КЛИКОМ ОВДЕ.

Video reportaža

Vi ste ovde: Home Vesti MAP PROGRAM