srpski romana english

krave

Ponuda HF Junica i Krava Poznatog Porekla

Stalna Ponuda Steonih Junica Poznatog i Kontrolisanog Porekla i Sa Kompletnim Analizama Krvi, a koje se selekcijskim merama prate od strane Osnovne Maticne Sluzbe - Taurus - Agro Konsalting iz Vrsca.

Junice su potencijala za laktacijsku proizvodnju od 7.000 litara i vise u prvoj laktaciji.

Sva grla su poznatog porekla vise od 15 godina.

Pedigrea ulaze u cenu steonih junica.

Cenu dogovarate sa farmerima direktno, plus provizija Taurus/a.

Mogucnost Kreditnih Linija na Osnovu Saradnje Taurus Agro Konsalting/a i Pro Credit Banke.

Telefoni 013 839 129, 063 241 892 Radivoj Cosic, 060 682 87 87 Gabrijela Trumpic Urzesku, 060 382 87 87 Goran Petrovic.

Junice su uglavnom sa farmi clanova Asocijacije Proizvodjama Mleka Banata, iz regiona Juznog i Srednjeg Banata, od kooperanata koji saradjuju sa Osnovnom Maticnom Sluzbom Taurus u okviru selekcijskih mera, a veliki deo stada potice iz Programa " Imlekovo Stado ", koji je od 1994. godine pod kompletnom kontrolom i selekcijskim merama.

Junice su uglavnom osemenjene semenima bikova firme CRI - Cooperative Resources International - USA - Wisconsin ( ukoliko zelite da pogledate prezentaciju firme CRI, adresa na internetu je - www.crinet.com ).

Za sve detaljnije informacije, mozete dobiti podatke o laktacijama majki i majcinih majki, kao i pedigrea bikova koji su korisceni u reprodukciji.

Ukrstanje u srodstvu potpuno eliminisano, usled koriscenja USA - MAP softverskog programa pri programu odabira bikova za vestacko osemenjavanje, krava i junica.

 

Video reportaža

Vi ste ovde: Home Vesti Ponuda HF Junica i Krava Poznatog Porekla