srpski romana english

krave

Povecana Potraznja i Prodaja Sexiranog Semena GC 90

Nakon prvog uvoza Sexiranog Semena krajem 2008 godine, kada je osim visoke cene, kod farmera stvaralo nepoverenje i manji % uspesnosti kod osemenjavanja, tokom 2010 ( BD Agro ) i tokom 2011, 2012 i 2013 ( PKB, PIK Becej, Titel, Almex, Maglic i Feketic, ... ), osemenjavanje sa Sexiranim Semenima je potvrdilo, da ukoliko se osemenjavanje radi na junicama i ukoliko su izvrsioci iskusni i kvalitetni, procenat uspesnosti moze da se krece od 45 % do 70 %. Kod krava je procenat uspesnosti nizi u odnosu na junice ali u zdravom stadu i sa uspesnim inseminatorima, uspesnost, takodje moze da bude veoma visoka.

Naravno, najvaznije od svega jeste, sto ce genetski progres u stadu u kojem se radi sa Sexiranim Semenom biti znatno brzi, teljenja ce biti laksa - usled manje velicine zenske teladi, manji ce stres biti kod krava u periodu porodjaja i nakon porodjaja, veca je mogucnost remonta stada, ...

U poslednje vreme, osim velikih farmi u Srbiji, veliko interesovanje pokazuju i porodicne farme koje imaju manji broj grla, pri cemu je ovo veoma bitno, pogotovo u situaciji kada je broj mlecnih krava u velikoj meri opao.

Interesovanje, takodje, pokazuju i pojedine Mlekare koje su zainteresovane za razvoj sopstvene sirovinske baze, odnosno, koje zele dugorocno obezbedjenje razvoja svojih farmera, ukrupnjavanje farmi i povecanje proizvodnje, odnosno sopstvene sirovinske baze.

Imajuci u vidu da su pojedine velike farme u Srbiji u poslednje dve godine, napravile ugovore o kontinuiranom snabdevanju Vrhunskim Sexiranim Semenom ( FREDDIE, TOYSTORY, PADLOCK, LOGAN, MARCCELUS, TRES, LAZARITH, ... ) od strane Taurus Agro Konsalting/a i USA firme CRI iz Wiskonsina, Taurus je u situaciji da trzistu Srbije ponudi cene koje su ispod realnih cena, a pre svega, zahvaljujuci velikim isporukama za PKB - Beograd, kojima je u poslednjih 12 meseci, isporuceno vise od 3.000 doza SEXIRANOG SEMENA.

Trenutno se cene Sexiranih Semena, koja na lageru Taurus Agro Konsalting ima u Vrscu u svom Distributivnom Centru, krecu od 2800 dinara do 5500 dinara.

Bikovi koji su na raspolaganju: FREDDIE, TOYSTORY, LOGAN, MARCCELUS, PADLOCK i TRES.

Za narudzbe ili detaljnije informacije mozete se obratiti na:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Telefoni za narudzbe u kancelariji u Vrscu su:

013839129, 062473246, 063241892.

Petak, 31.05.2013. godine

Video reportaža

Vi ste ovde: Home Vesti Povecana Potraznja i Prodaja Sexiranog Semena GC 90