srpski romana english

krave

Izvoz Visoko Steonih Junica iz Srbije u Crnu Goru

Tokom Aprila meseca 2016. godine, Taurus Agro Konsalting je uspešno realizovao dve isporuke Visoko Steonih Junica iz Srbije za Crnu Goru.

Veliku pomoć tokom sprovodjenja kompletne procedure u vezi zdravstvenih sertifikata i ostalih detalja u vezi isporuke steonih junica, imali smo, pre svega od strane Uprave za Veterinarstvo Crne Gore i terenske Veterinarske Inspecije iz Srbije. 

Takodje, veliko razumevanje i potpunu saradnju imali smo i od strane Farmera koji su uvozili junice u Crnu Goru, kao i od strane farmera iz Srbije, iz regiona Juznog i Srednjeg Banata, kokoji su junice odgajene i  od kojih su junice nabavljene.

Farmeri i farme na koje su junice isporučene, su: Nenad Kovačević- Vilusi, kod Nikšića i Feko Aličković, Bijelo Polje.

Farmeri i farme sa kojih su junice nabavljene, su: Mokraček Tiberije, Romelić Milutin, Groza Jovan, Mihajlov Dobrinko, Škorić Dragan, Stanču Dorel i Markov Jovica. Sve navedene farme su iz Regiona Vršca i Zrenjanina.

Grla su izuzetnog genetskog potencijala i poreklom su od Nemačkih Simentalskih Bikova ( Bayern Genetik ) i USA Holstein Bikova ( CRI - Cooperative Resources International - GENEX ).

Kvalitetnu saradnju smo u obe isporuke ostvarili i sa Izvoznom Farmom i Prevoznikom iz Valjeva - Golden Drove.

Vršac, 27.04.2016. godine

Video reportaža

Vi ste ovde: Home Vesti Izvoz Visoko Steonih Junica iz Srbije u Crnu Goru