srpski romana english

krave

OzonWay preparat Serum

OzonWay preparat Serum je organski biostimulator na bazi morskih algi koje aktiviraju biohemijske i fizioloske procese u biljkama. Bolje nicanje,bolje ukorenjevanje ,bolji imuni sistem biljke ,bolji vodno-vazdusni rezim. Na fotografiji se nalazi stadion fudbalskog kluba ''Dunav " iz Banatske Palanke,kao primer u praksi ovog preparata. Distributer Taurus Agro Konsalting, kontakt telefon 013-839-129.

 

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/galerija/9-vesti#sigProGalleria08c7bbe3fe

MAP PREPORUKA

Mlečna industrija nastavlja da evoluira sa tehnologijom koja omogućava mlekarama da prave podatke i donose informisane odluke. Postaje uobičajno za farmere da investiraju u tehnologije i nova saznanja , da bi povećali efikasnost i poboljsali genetiku stada. MAP PREPORUKA je pravo resenje za Vase bolje poslovanje! MAP Preporuka je odlican alat koji kroz Genetiku povecava Vas profit i daje najmanje mogucnosti ukrstanja u srodstvu .(4%) u Vasem stadu. Ukoliko ste zainteresovani da ovakvu preporuku odradimo za Vase stado ,slobodno nas kontaktirajte na nas info tel 013-839-129.Farmeri koji koriste seme iz naseg Distributivnog Centra za V.O, ovu MAP Preporuku ce dobijati besplatno. Budite s nama ispred svih i ostavite za sobom probleme sa ukrstanjem u srodstvu !Taurus Agro Konsalting Tim

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/galerija/9-vesti#sigProGalleriab08207b892

 

Spisak bikova upisanih u glavnu matičnu knjigu

Spisak možete preuzeti u PDF formatu klikom ovde.

Program Podrške Zadrugama

U okviru  Programa Podrške Zadrugama- Nabavke kvalitetnog priplodnog materijala za unapređenje primarne stočarske poljoprivredne proizvodnje Taurus Agro Konsalting je i ovoga puta bio spona između prodavca  DP Maglića -Maglić i kupca ZZ Tripošnjica -Trgovište. Dana 04.06.2019 odradjena je uspešna trgovina 40 Virtemberg ovaca ,u kojoj su obe strane bile zadovoljne uslovima tj kvalitetom pomenutih grla. Do septembra 2019. Očekujemo nabavku Još 160 ovaca Virtemberg rase. Fotografije sa terena tj ZZ Tripošnjica -Trgovište.

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/galerija/9-vesti#sigProGalleria9cc921fb9e

Video reportaža

Vi ste ovde: Home Galerija Vesti