srpski romana english

krave

Oprema za analizu mleka na farmama i u laboratorijama

PortaSCC

Posvetite pažnju kvalitetu mleka sa PortaSCC testom za mleko! Ovaj brojač somatskih ćelija za rano otkrivanje mastitisa dobitnik je velike zlatne medalje za inovativnost na 75. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, 2008.godine. Praktičan, prenosiv, pouzdan, lak za upotrebu, ekonomičan. Ispitivanje više uzoraka istovremeno. Lako kao 1-2-3.
Lista korisnika
Preuzmite flajer ovde

LactiCheck LC-01

Prenosan, precizan i cenom pristupačan analizator sastava kravljeg ili kozjeg i ovčijeg mleka. Rezultati za mlečnu mast, čvrstu nemasnu materiju, proteine, dodatu vodu i gustinu se prikazuju istovremeno za samo 85 sekundi! Omogućava lako rukovanje, automatsku kalibraciju i veoma lako održavanje, dajući pouzdane, objektivne rezultate po ceni mnogo manjoj nego što je kod drugih automatskih metoda.

LactiCheck LC-02

Pogodna za rad, ultazvučna, spektroskopska metoda za brzo i pouzdano određivanje sastava mleka. Veoma lak za korišćenje, pristupačan, automatski sistem koji obezbeđuje rezultate za mlečnu mast, čvrstu nemasnu materiju, dodatu vodu i gustinu kako za neprerađene tako i za prerađene tečne mlečne proizvode. Instrument sa dva kanala je dizajniran da analizira kravlje ili kozje mleko (postoji opcija da se konfiguriše i za ovčije mleko). Odlična korelacija sa poznatim referentnim metodama (kako hemijskim tako i automatizovanim metodama) čine da se LC-02 lako integriše u ustanovljene radne procedure.

 

QuickCheck QC-II

Analizira mleko, tečne mlečne proizvode na dodatu vodu za samo 90 sekundi! QC-II omogućava brze, tačne i precizne rezultate na koje možete da se oslonite za analize ili u svrhu plaćanja a sve to po najpovoljnijoj ceni! Robusna elektronika i čelična konstrukcija dizajnirane su za višegodišnji pouzdan rad. Brani prerađivački sektor kod prijema od neodgovorne predaje mleka sa farme.

 

QuickCheck QC-IV

Ukažite poverenje testu od koga mlekarska industrija zavisi decenijama! Određivanje tačke smrzavanja je preporučena metoda za određivanje pokvarenosti mleka više od 50 godina! Praktična, brza metoda za potvrđivanje ispravnosti mleka kroz lanac snabdevanja mlekom, QuickCheck karakteriše automatski, mikroprocesor kontrolisane kalibracije RS-232 izlaz za prikaz rezultata na štampaču, računaru ili na uređaju za automatsko registrovanje podataka.

 

SpectroQuick MK3.2

Omogućava brzu analizu količine masnoće kod tečnih mlečnih proizvoda, MK3.2 karakteriše fantastična tačnost i preciznost. SpectroQuick™ nudi pouzdane rezultate za mleko i mlečne proizvode od 0-9% sadržaja masnoće sa mogućnošću da uradi 120 testova na sat! Posebno pogodan za preduzeća koja traže tačnost na niskom nivou masnoća (0 – 1%) gde druge metode testova često nisu tačne, SpectroQuick automatizuje testiranje, obezbeđujući bolje čuvanje rezultata i unapređenu tačnost u prezauzetom danu laboratorija mlečne industrije!


Video reportaža

Vi ste ovde: Home Proizvodi Oprema za analizu mleka na farmama i u laboratorijama