srpski romana english

krave

FerWayS

FerWayS

Da li trošite Vaše vreme i novac da bi ste sredili problem sa stajnjacima i septičkim jamama? Koliko često se na godišnjem nivou susrećete sa ovim izazovima? U nasoj maloprodaji mozete pronaci Ferway -S ,odlično biološko rešenje za sanaciju životinjskih farmi na bazi braon morske alge. Razlaže organske materije, eliminiše neprijatne mirise i štetne gasove. Takodje umanjuje broj patogenih mikroorganizama,i količinu muva u objektima . Pozitivno utiče na zdravlje životinja i životne sredine. 1 l koncentrovanog rastvora po ceni od 1350 rad mozete naručiti u našoj Maloprodaji ,kao i kod naših distributera na terenu . Kontakt telefoni za porudžbine 013-839-129 i 060/6323179. Taurus Agro Konsalting Tim.

 

Prednosti Greenway-a u biljnoj proizvodnji.

Greenway je prirodni organski preparat napravljen na bazi ekstrakta braon morske alge Ascophyllum Nodosum. Blagodet dejstva alge odnosi se na brojne procese u biljkama. Poboljšava rast i produktivnost poljoprivredne kulture povećanjem raspoloživosti i unosom hranjivih materija. Ublažava abiotske stresove u biljkama,poboljšava karakteristike zemljišta. Takodje poboljšava odbranu biljaka od različitih patogena. Poboljšava rast biljaka i reguliše biosinteze fitohormona u biljkama. Za ovaj period u godini(jesen) preparat se najviše koristi na ozimim žitaricama i uljanoj repici zbog poboljšanja vodno/vazdušnog režima. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj izuzetan preparat ,mozete ga pronaći u Nasoj Maloprodaji ili poruciti putem kontakt telefona 013-839-129. Taurus Agro Konsalting Tim.
Preuzmite brosuru u PDF formatu klikom ovde.

OzonWay preparat Serum

OzonWay preparat Serum je organski biostimulator na bazi morskih algi koje aktiviraju biohemijske i fizioloske procese u biljkama. Bolje nicanje,bolje ukorenjevanje ,bolji imuni sistem biljke ,bolji vodno-vazdusni rezim. Na fotografiji se nalazi stadion fudbalskog kluba ''Dunav " iz Banatske Palanke,kao primer u praksi ovog preparata. Distributer Taurus Agro Konsalting, kontakt telefon 013-839-129.

 

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/proizvodi/9-vesti#sigProGalleria08c7bbe3fe

MAP PREPORUKA

Mlečna industrija nastavlja da evoluira sa tehnologijom koja omogućava mlekarama da prave podatke i donose informisane odluke. Postaje uobičajno za farmere da investiraju u tehnologije i nova saznanja , da bi povećali efikasnost i poboljsali genetiku stada. MAP PREPORUKA je pravo resenje za Vase bolje poslovanje! MAP Preporuka je odlican alat koji kroz Genetiku povecava Vas profit i daje najmanje mogucnosti ukrstanja u srodstvu .(4%) u Vasem stadu. Ukoliko ste zainteresovani da ovakvu preporuku odradimo za Vase stado ,slobodno nas kontaktirajte na nas info tel 013-839-129.Farmeri koji koriste seme iz naseg Distributivnog Centra za V.O, ovu MAP Preporuku ce dobijati besplatno. Budite s nama ispred svih i ostavite za sobom probleme sa ukrstanjem u srodstvu !Taurus Agro Konsalting Tim

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/proizvodi/9-vesti#sigProGalleriab08207b892

 

Spisak bikova upisanih u glavnu matičnu knjigu

Spisak možete preuzeti u PDF formatu klikom ovde.

Program Podrške Zadrugama

U okviru  Programa Podrške Zadrugama- Nabavke kvalitetnog priplodnog materijala za unapređenje primarne stočarske poljoprivredne proizvodnje Taurus Agro Konsalting je i ovoga puta bio spona između prodavca  DP Maglića -Maglić i kupca ZZ Tripošnjica -Trgovište. Dana 04.06.2019 odradjena je uspešna trgovina 40 Virtemberg ovaca ,u kojoj su obe strane bile zadovoljne uslovima tj kvalitetom pomenutih grla. Do septembra 2019. Očekujemo nabavku Još 160 ovaca Virtemberg rase. Fotografije sa terena tj ZZ Tripošnjica -Trgovište.

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/proizvodi/9-vesti#sigProGalleria9cc921fb9e

Ozonway

Naši prijatelji iz kompanije Ozonway još jednom su dokazali uspešnost njihovih preparata ,odlična biološka rešenja sa jednostavnom primenom , na bazi braon morske alge Ascophyllum nodosum.Želimo im puno uspeha u daljem radu i da nastave sa razvijanjem ekološke svesti. Medju prvima smo verovali u njih i u moć braon morske alge . U našoj maloprodaji ,već godinu ipo dana, možete pronaći SimbiWay ( preparat namenjen životinjama ), GreenWay (biostimulator u biljnoj proizvodnji) i Ferway-S (fermentor za septičke jame).

MAP Preporuka

Maksimalna Procena profita kroz Genetiku i Minimalna mogućnost Ukrštanja u Srodstvu (4%) ! Ukoliko ste zainteresovani da Vam uradimo ovakvu vrstu Preporuke ,pozovite naš kontakt telefon 013-839-129 . Taurus Agro Konsalting

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/proizvodi/9-vesti#sigProGalleriacec01aaa8d
 

Seme iz Amerike

genex-katalog-2019U Ponudi Distributivnog Centra za V.O Taurus Agro Konsalting-a ,Seme iz Amerike. U linku mozete pogledati aktuelni Holštajn Katalog iz Aprila 2019.

Dostupna su sledeca Americka  semena :INDY, GATEDANCER ,STOIC, TROY,CARLINO, RAY,LEGENDARY,PUNK RED.

Ukoliko ste zainteresovani, Stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt telefon 013- 839-129 . Taurus Agro Konsalting Tim

Pogledajte katalog ovde.

Video reportaža

Vi ste ovde: Home Proizvodi Vesti