srpski romana english

krave

NOVO U PONUDI!

SelevitEPlusC

Ukoliko želite da poboljšate reproduktivni status i opštu otpornost Vašeg Stada imamo u ponudi NOVI Proizvod na bazi SELENA Vitamina E I  Vitamina C.                                            
Proizvod je u obliku praha.                                       
U koncentrovanu smešu se dodaje 1kg na 2000 kg koncentrovane hrane. 
Cena proizvoda je:
Pakovanje od 100 gr- 300 dinara sa PDV-om
Pakovanje od 1 kg -2.200dinara sa PDV-om
Zavisno od trebovanih količina , postoji mogućnost rabata ..
Isporuka : Brzom Poštom ili u okviru linija pri distribuciji semena ili u okviru linija pri sprovodjenju selekcijskih mera.                                                                 
Ukoliko ste zainteresovani , možete nas kontaktirati putem sledećih telefona : 013839129 Vladislava Vanja Subotić, 0606323179 Ivana Tomić Mihajlović , 0600828787 Anela Simić, 0606807722 Branko Jeremić, 0606807720 Mile Jovanov , 0606807723 Darko Grujić, 063241892 Radivoj Ćosić ili putem e maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Farma Rastka i Zorana Kotarca

Nakon završenog karantina u Krušedolu, Visoko Steone Junice, koje su uvezene iz Češke Republike, prebačene su na Farmu Rastka i Zorana Kotarca u Novi Slankamen ... 

Porodici Kotarac želimo uspešan i profitabilan rad, visoku proizvodnju i dobru dalju reprodukciju uvezenih grla!

Farma Kotarac je jedna od retkih, koja veoma hrabro, u dalju reprodukciju ide isključivo korišćenjem Sexiranog Semena firme GENEX - USA

 

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/proizvodi/9-vesti#sigProGalleriae191f20e3e

Cow Manager

Ukoliko ste zainteresovani za kvalitetno softversko upravljanje Vašim stadom, u saradnji sa Firmom Van Der Ploeg - Holandija i Atomica - Holandija a u direktoj komunikaciji sa njihovim predstavnikom za Balkan, Miranom Vukelićem, u mogućnosti ste da se detaljnije informišete i dobijete kvalitetne informacije o mogućnostima "Cow Manager" Programa, kao i o detaljima moguće nabavke i cene odnosno mogućnostima daljeg korišćenja.

Kontakt: Mirano Vukelić, Mobilni +385 98 358 743.
 

 

Vet Planeta

U saradnji sa Vet Planetom iz Vršca, Taurus Agro Konsalting je u mogućnosti da Vam ponudi, proizvod na bazi SELENA, Vitamina E i Vitamina C a radi poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja i funkcije reproduktivnih organa, odnosno opšte reprodukcije. Doze koje se koriste su 250 grama na 1.000 kilograma koncentrovane hrane. Takodje, osim navedenog proizvoda „SeleVit E - Plus C“ iz asortimana Vet Planet – a, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i sledeće proizvode: „Rumigest“, „Biodiar“, „First Gel“, „Calci Tonic“, ... Za sve detaljnije Informacije, Ostajemo Vam na Raspolaganju ! Kontakt Telefon: 013839129

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/proizvodi/9-vesti#sigProGalleria7849b1f489

Katalozi

Odabir Holstein junica u Češkoj Republici

Farmom Rastka i Zorana Kotarca, iz Novog Slankamena utokom avgusta meseca je izvršen odabir Holstein junica u Češkoj Republici.

Odabir je izvršen u koordinaciji sa Češkom Firmom Budweiser iz Čeških Budejovica.
Junice su stigle u Srbiju, 08.09.2020. godine i trenutno su smeštene u karantin, koji je organizovan u saradnji sa "Fruškogorskom Mlekarom" d.o.o., na Farmi  u vlasništvu Save Vrbajca u Krušedolu. 
Odabrane junice su starosti od 20 do 26 meseci, sa steonošću izmedju 4 i 7 meseci.
Laktacijske proizvodnje majki se kreću izmedju 8.700 litara do 13.200 litara na 305 dana.

 

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/proizvodi/9-vesti#sigProGalleriae04ba16cd4

Cenovnik

Aktuelni Cenovnik sa iznosima (cenama) Opreme za farme i veterinare, Dodataka i Vitaminsko-mineralnih smeša, Sredstava za higijenu, Opreme za DDD, Preparata za prevenciju i kontrolu ispravnosti mleka , Biostimulatora u biljnoj i životinjskoj proizvodnji i Sredstava za dezinfekciju.

 

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/proizvodi/9-vesti#sigProGalleria219602adef

FerWayS

FerWayS

Da li trošite Vaše vreme i novac da bi ste sredili problem sa stajnjacima i septičkim jamama? Koliko često se na godišnjem nivou susrećete sa ovim izazovima? U nasoj maloprodaji mozete pronaci Ferway -S ,odlično biološko rešenje za sanaciju životinjskih farmi na bazi braon morske alge. Razlaže organske materije, eliminiše neprijatne mirise i štetne gasove. Takodje umanjuje broj patogenih mikroorganizama,i količinu muva u objektima . Pozitivno utiče na zdravlje životinja i životne sredine. 1 l koncentrovanog rastvora po ceni od 1350 rad mozete naručiti u našoj Maloprodaji ,kao i kod naših distributera na terenu . Kontakt telefoni za porudžbine 013-839-129 i 060/6323179. Taurus Agro Konsalting Tim.

 

Prednosti Greenway-a u biljnoj proizvodnji.

Greenway je prirodni organski preparat napravljen na bazi ekstrakta braon morske alge Ascophyllum Nodosum. Blagodet dejstva alge odnosi se na brojne procese u biljkama. Poboljšava rast i produktivnost poljoprivredne kulture povećanjem raspoloživosti i unosom hranjivih materija. Ublažava abiotske stresove u biljkama,poboljšava karakteristike zemljišta. Takodje poboljšava odbranu biljaka od različitih patogena. Poboljšava rast biljaka i reguliše biosinteze fitohormona u biljkama. Za ovaj period u godini(jesen) preparat se najviše koristi na ozimim žitaricama i uljanoj repici zbog poboljšanja vodno/vazdušnog režima. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj izuzetan preparat ,mozete ga pronaći u Nasoj Maloprodaji ili poruciti putem kontakt telefona 013-839-129. Taurus Agro Konsalting Tim.
Preuzmite brosuru u PDF formatu klikom ovde.

OzonWay preparat Serum

OzonWay preparat Serum je organski biostimulator na bazi morskih algi koje aktiviraju biohemijske i fizioloske procese u biljkama. Bolje nicanje,bolje ukorenjevanje ,bolji imuni sistem biljke ,bolji vodno-vazdusni rezim. Na fotografiji se nalazi stadion fudbalskog kluba ''Dunav " iz Banatske Palanke,kao primer u praksi ovog preparata. Distributer Taurus Agro Konsalting, kontakt telefon 013-839-129.

 

View the embedded image gallery online at:
http://taurus.rs/proizvodi/9-vesti#sigProGalleria08c7bbe3fe

Video reportaža

Vi ste ovde: Home Proizvodi Vesti